Stiri Auto

Director japonez, arestat pentru un clip postat la volanul unui Lambo pe youtube (video)

Un director al unei companii japoneze a urcat pe youtube un clip filmat de el la volanul masinii personale, un Lamborghini Gallardo. Dupa doi ani de zile, a fost arestat pentru depasirea vitezei.

Mikami Tadao, 38 de ani si presedinte al unei companii manufacturiere din orasul japonez Hiroshima, s-a trezit dupa gratii cu acuzatia de depasire majora a limitei de viteza legale.

Japonezul a depasit viteza legala cu 60km/h În România, pentru o depasire de peste 50km/h a vitezei legale se ridica permisul.

Aflat la volanul unui Lamborghini Gallardo, el a circulat într-un tunel cu 150km/h, desi limita era de 90km/h. Tadao a înregistrat acest moment si a publicat imaginile pe youtube.

La doi ani dupa incident, Politia japoneza a aflat, iar Tadao a fost arestat si a fost acuzat de încalcarea legilor de circulatie. Politia i-a confiscat pentru cercetari si computerul personal pe care se aflau imaginile originale.

În descrierea clipului video de pe youtube, Tadao a scris ca a dorit sa se bucure de viteza si de sunetul pe care Lambo îl face într-un tunel.

La noi în tara, pentru depasirea cu peste 50km/h a vitezei legale, se primeste amenda si se ridica dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 90 de zile. Prin demersuri legale, cei care merg de exemplu pe A2 cu peste 200km/h, revin la volan dupa 30 de zile.



Director japonez, arestat pentru un clip postat la volanul unui Lambo pe youtube (video)