Stiri Auto

De unde sa cumperi cele mai ieftine jante

Jantele sunt in prezent un accesoriu important pentru orice sofer care doreste fie sa isi imbunatateasca aspectul masinii sale, fie sa isi imbunatateasca performanta pe care aceasta o ofera. In prezent, exista o gama variata de modele de jante aftermarket special concepute pentru imbunatatirea masinii, aparand ca o alternativa la jantele de serie. 

In comparatie cu acum 10 sau 15 ani, costul unui set de jante este acceptabil pentru majoritatea soferilor, inainte un set de jante de aliaj fiind rezervat pentru o serie limitata de soferi care isi permiteau un pret mult mai mare.

Inainte de a incepe achizitia unui set de jante noi insa, trebuie sa stiti foarte bine dimensiunea completa a setului de care aveti nevoie. Multi soferi se gandesc doar la diametru cand vorbesc de dimensiunea jantei, doar de R, insa dimensiunea completa este mult mai detaliata si este formata din CB (center bore), J (latimea interioara a jantei), ET (offset-ul) si distanta intre prezoane. Trebuie sa stiti toata dimensiunea completa pentru a putea cumpara un set de jante auto care se monteaza direct pe masina, fara sa fie nevoie de modificari si adaptari.

Exista insa o metoda mai simpla prin care puteti sa cumparati un set de jante de aliaj nou. O metoda mult mai simpla si rapida este achizitia de jante online.

Cum sa cumparati jante online

Metoda online este mult mai simpla pentru ca va permite sa dati o comanda fara sa stiti toata dimensiunea jantei, folosind un configurator de jante. Trebuie sa introduceti in acesta datele masinii dvs precum an fabricatie, capacitate cilindrica, tip caroserie si latimea jantelor dorite R15,16, 17 etc. Dupa ce introduceti aceste informatii, va vor fi afisate doar jante cu dimensiunea selectata, 16 inch de ex, care se potrivesc direct pe masina introdusa, fara sa fie nevoie de modificari sau adaptari.

De asemenea, aveti optiunea de livrare gratuira prin curierat rapid la orice adresa doriti, fie ca vorbim de o vulcanizare sau de adresa dvs. Scapati altfel de grija mutarii lor sau de transportul lor de la magazin la vulcanizare.

Aveti de asemenea si un pret redus la achizitia de jante online, cu un reducere de 10% fata de pretul din configurator. Profitati de ocazie si schimbati-va aspectul masinii si imbunatati performanta ei cu un set de jante noi.



De unde sa cumperi cele mai ieftine jante