Stiri Auto

Cea mai simpla metoda de a cumpara anvelope

Anvelopele sunt o parte importanta a unei masini, iar performanta si starea lor poate afecta complet calitatea condusului si siguranta pasagerilor. De aceea majoritatea soferilor aleg sa cumpere anvelopele cand le vad, pentru ca vor sa se convinga de calitatea oferita a cauciucului si ca fac alegerea potrivita. 

Pentru o perioada lunga de timp, cumpararea unui set de anvelope insemna condusul la diferite magazine de specialitate si alegerea din diferitele modele expuse acolo iar, de obicei, trebuia sa va multumiti cu modelele gasite in acel loc. Trebuia sa va faceti timp destul pentru a conduce pana la locatie si timp pentru a alege din modelele expuse.

In prezent insa, exista o solutie mai avantajoasa decat cea cu care am fost obisnuiti. Poti cumpara anvelope online de la un magazin de incredere si le poti vedea inainte de a plati pentru ele. Avantajele unui magazin online fac tot procesul de achizitie a unui set de cauciucuri sa fie mult mai simplu. O sa enumeram unele dintr ele

Sute de mii de anvelope din care poti alege

Inventarul unui magazin online depaseste limita fizica a unui depozit sau show-room si este formata din sute de mii de modele. Poti alege si rasfoi profilele din confortul biroului si al casei tale, fara sa fii nevoit sa iti iei timp liber pentru a face asta. Procesul de selectie si comanda este fluent si usor de folosit, si vei primi confirmarea comenzii pe mail.

Puteti gasi orice profil, atat anvelope vara, anvelope iarna sau anvelope all season. Confirmarea comenzii este o dovada a anvelopei comandate si a specificatiilor ei, prin urmare ceea ce veti primi va fi conform ei.

Consultanta specializata

Specialisti magazinului cu experienta in domeniu va stau la dispozitie pentru orice nelamuriri si sugestii pe care le aveti. Recomandarile facute garanteaza o potrivire perfecta pentru situatia in cauza. Incercam sa intelegem nevoile pe care le aveti si va propunem o solutie pentru ele.

Livrare rapida si gratuita oriunde in tara

Anvelopele se livreaza prin intermediul curieratului rapid oriunde in tara, indiferent de zona. In marea majoritatea a cazurilor, livrarea este si gratuita pentru orice model de anvelopa, pentru minim 2 anvelope comandate.

Plata se poate face fie la livrare, fie online sau prin OP. Prin urmare, aveti libertatea de a alege cum va este mai comod sa achitati contravalorea lor si ele vor ajunge direct la usa dvs. Fara nevoie de a va deplasa nicaieri.

Puteti verifica starea lor la primire 

Anvelopele nu sunt ambalate la trimitere, prin urmare se poate observa starea lor. Se observa rapid ca sunt noi, ca sunt de la producatorul dorit si ca specificatiile cerute sunt si cele inscrise pe eticheta anvelopei. Daca considerati ca anvelopele nu sunt conforme cu ceea ce ati cerut si ati ales plata ramburs, puteti sa refuzati primirea lor si sa discutati cu magazinul online situatia.

Garantie 2 ani

Pentru orice anvelopa se ofera garantie 2 ani din momentul facturarii. Asta inseamna ca pentru orice defect din fabrica care se manifesta, fie galma, deformatie sau faptul ca nu puteti sa echilibrati janta, sunteti despagubiti fie printr-o anvelopa noua din acelasi profil, fie cu contravaloarea modelului.

Astfel sunteti siguri ca pentru orice defectiune a unei anvelope ce poate aparea in timp, sunteti asigurat.

Prin urmare, procesul de achizitionare de anvelope online este unul simplu, avantajos pentru orice situatie si fara niciun risc. Un magazin de incredere la care puteti sa apelati si are toate avantajele descrise mai sus, garantie 2 ani, transport gratuit, este Anveloshop.ro. Cu o experienta de peste 10 in domeniu si peste 200.000 de profile de anvelope, garantam ca veti gasi setul de anvelope de care aveti nevoie.



Cea mai simpla metoda de a cumpara anvelope