Stiri Auto

CADOURI la achizitionarea de anvelope iarna si all-season Goodyear si Dunlop

In aceasta iarna Goodyear si Dunlop vin cu cadouri la achizitia de anvelope iarna si all season, pentru turisme si 4x4 / SUV.

La 4 anvelope de iarna sau all season achizitionate, primesti un tichet cadou Sodexo cu o valoare de pana la 250 de lei, in functie de dimensiunea anvelopelor.

Conditiile promotiei sunt urmatoarele:
 

  • se acorda un tichet Sodexo in valoare de 50 lei pentru 4 anvelope iarna/all season cu diametrul R16 sau mai mic;

  • se acorda un tichet Sodexo in valoare de 250 lei pentru 4 anvelope iarna/all season cu diametrul R17 sau mai mare.

Durata promotiei este 1 octombrie – 15 noiembrie 2020, fiind eligibile pentru inscriere doar facturile emise in aceasta perioada.

Campania este valabila atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. La persoana juridice in limita maxima a unui set de 4 anvelope, adica o singura data. Pentru persoanele fizice nu exista limita de inregistrari in cadrul acestei campanii.

Mecanism acordare tichete Sodexo

Dupa achizitia celor 4 cauciucuri de iarna sau all-season Dunlop sau Goodyear incluse in campanie, respectati urmatorii pasi:

  1. Accesati pana in 30 noiembrie 2020, una din paginile: promotie.dunlop.ro sau promotie.goodyear.ro, in functie de brandul anvelopelor comandate. Completati formularul de pe site si urcati factura fiscala primita de la AnveloSHOP (Auto Din SRL). Este foarte important ca pe factura sa fie vizibile: numarul de anvelope cumparate, brandul, dimensiunea, numarul si data facturii si numele cumparatorului.

  2. Veti primi cadoul sub forma de tichete valorice Sodexo ce pot fi folosite la numeroase magazine alimentare si nu numai, care accepta astfel de bonuri cadou. Asteptati primirea voucherelor prin curier, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data finalizarii campaniei, respectiv 30 noiembrie 2020.

Consultati oferta de anvelope iarna si all season Goodyear-Dunlop

REGULAMENT CAMPANIE GOODYEAR / DUNLOPCADOURI la achizitionarea de anvelope iarna si all-season Goodyear si Dunlop