Stiri Auto

Black Friday la anvelope si jante la Anveloshop

Mari reduceri de pret la anvelope si jante intre 18 si 20 noiembrie 2016. Cele mai bune preturi la anvelope, de Vinerea Neagra, vor fi pe Anveloshop.

La AnveloSHOP si AnvelopeMAG se va da startul la super-reducerile de BLACK FRIDAY - in curand, pe cele doua site-uri veti putea gasi printre cele mai bune preturi la anvelope si jante.

Stocurile se vor epuiza cu mare viteza - fiti pe faza sa comandati anvelopele sau jantele dorite cat de repede. Incepand cu miezul noptii dintre joi si vineri, pana duminica la ora 23:59, promotiile speciale de BLACK FRIDAY vor fi active pe cele doua site-uri.

Vor fi reduse preturile la o gama extrem de larga de anvelope de iarna, anvelope de vara si anvelope all season pentru autoturisme, autoutilitare si 4X4, dar si anvelope pentru camioane si anvelope pentru utilaje agroindustriale. De asemenea, jantele ALCAR (aliaj si otel) si jantele MAK (aliaj) vor beneficia de discounturi incepand cu 12%.

Nu ezitati - preturile de BLACK FRIDAY vor fi de actualitate doar in perioada 18-20 noiembrie 2016. In plus, stocurile sunt limitate, iar primul venit va fi primul servit - nu vor fi, din pacate, anvelope pentru toata lumea.

Esential este sa faceti comanda online! Astfel, veti evita aglomeratia si asteptarea de pe liniile telefonice AnveloSHOP si veti avea prioritate in rezolvarea comenzii: comenzile online sunt procesate primele, automat, in ordinea in care au sosit pe site. Liniile telefonice cu siguranta vor fi foarte aglomerate, asa ca pentru orice informatie, va rugam sa ne contactati prin email.

Despre magazinul online de anvelope si jante AnveloSHOP

Lider pe piata online de anvelope si jante din Romania, AnveloSHOP propune clientilor sai o gama foarte variata de anvelope si jante noi la preturi foarte competitive. Toate anvelopele si jantele vandute de AnveloSHOP sunt noi si vin cu o garantie de producator valabila doi ani. De asemenea, acestea sunt livrate clientului prin curierat rapid, fara cost, oriunde in tara.

AnveloSHOP dispune de o gama foarte variate de anvelope, potrivite pentru toate cerintele soferilor:

- Anvelope premium, precum Michelin, Continental, Pirelli, Goodyear, Dunlop sau Bridgestone.

- Anvelope cu performante deosebite, precum Hankook, Nokian sau Falken.

- Anvelope cu un raport foarte bun intre calitate si pret, precum Debica, Sailun sau Tristar.

Chiar si in afara sezonului de reduceri, la AnveloSHOP veti gasi garantat printre cele mai bune preturi de pe piata la anvelope si jante, fara a avea niciun cost cu livrarea anvelopelor, aceasta fiind facuta gratuit oriunde in Romania.

Toate anvelopele si jantele comercializate de AnveloSHOP si AnvelopeMAG sunt noi si vin cu garantie de producator de 2 ani, valabila de la data facturarii. Acestea sunt depozitate corespunzator, ferite de razele soarelui, de umezeala si de temperaturi scazute. Toate anvelopele si jantele sunt marcate si etichetate corespunzator, conform tuturor normelor si legislatiilor aflate in vigoare. Toate anvelopele de iarna si all season  sunt marcate M+S, fiind astfel acceptate de lege pentru a putea fi utilizate pe timp de iarna.

 

De BLACK FRIDAY, profita de cele mai bune preturi la anvelope si jante AnveloSHOP si AnvelopeMAG



Black Friday la anvelope si jante la Anveloshop