Stiri Auto

AnveloSHOP incepe anul cu reduceri de preturi la anvelope de iarna si all seasons

AnveloSHOP incepe anul cu reduceri de preturi laanvelope de iarna si all seasonsSub sloganul ,,Cumpara acum anvelope noi ca sa iti mearga bine tot anul”, AnveloSHOP da startulprimei promotii din 2015: reduceri de preturi la tot stocul de anvelope de iarna si anvelope allseason.

Oferta de anvelope de iarna include peste 2000 de modele de anvelope de iarna si allseason, cu preturi incepand de la 129.90 lei / bucata. Transportul este Gratuit, oriunde in tara si seface prin curierat rapid, in 24/48 h!Este obligatorie folosirea anvelopelor de iarna, din noiembrie si pana in martie inclusiv, iar aceastaobligatie este valabila mai ales pentru soferii care circula in zone geografice in care conditiile deiarna sunt severe.

In acelasi timp, este foarte important de a avea anvelopele de iarna intr-o starefoarte buna, intrucat anvelopele de iarna uzate nu sunt eficiente pe un teren acoperit cu zapada saugheata. Specialistii AnveloSHOP recomanda urmatoarele modele de anvelope de iarna, foarte populare in sezonul de iarna 2014-2015:

Hankook Winter i 'Cept RS (W442) – Preturi incepand de la 170 lei/bucata
Continental ContiWinterContact TS 850 – Preturi incepand de la 230 lei/bucata
Goodyear UltraGrip 9 – Preturi incepand de la 230 lei/bucati
Bridgestone Blizzak LM-32 - Preturi incepand de la 230 lei/bucata
Dunlop SP WinterSport 4D - Preturi incepand de la 270 lei/bucata

Anvelopele all seasons prezinta caracteristici mixte, comune atat anvelopelor de vara si anvelopelorde iarna (amestec de cauciuc specific pentru temperaturi scazute, designul si profunzimeasculpturilor benzii de rulare). Acest tip de anvelope all season sunt din ce in ce mai utilizate in Europa, in special de catre conducatorii auto care au un stil de condus bazat pe moderatie si careruleaza in conditii obinuite, lipsite de evenimente meteorologice extreme.

Specialistii AnveloSHOPrecomanda urmatoarele modele de anvelope all season pentru acest an:
Debica Navigator 2 – Preturi incepand de la 144 lei/bucata
Falken AS200 Euro All Season – Preturi incepand de la 163 lei/bucata
Nexen Npriz4S – Preturi incepand de la 249 lei/bucata
?Goodyear Vector 4Seasons – Preturi incepand de la 299 lei/bucata 



AnveloSHOP incepe anul cu reduceri de preturi la anvelope de iarna si all seasons