Stiri Auto

Accidentul lui Paul Walker, momentul impactului si infernul ce a urmat (video)

Presa americana a publicat luni noapte imagini prinse de o camera de supraveghere din zona accidentului in care au murit actorul Paul Walker (vedeta din The Fast & The Furious) alaturi de prietenul si partenerul sau de afaceri, Roger Rodas, intr-o masina Porsche Carrera GT.

Camera s-a aflat pe acoperisul unei cladiri aflate in zona accidentului. Se observa momentul initial al impactului care a dus la o explozie masina a masinii Porsche, urmata de o alta deflagratie si mai mare - o minge uriasa de foc.

Interesant este ca nu pare sa fie nici o masina in fata sau in spatele Porscheului Carrera GT, in momentul accidentului, secunde bune dupa impact.

Politia a afirmat ca masina lui Walker era implicata intr-o cursa ilegala, insa angajatii companiei care o detineau spun ca bolidul a avut un defect din fabricatie care a dus la scurgerea lichidului de servodirectie, pierderea controlului volanului si explozia uriasa, totala, a masinii.Accidentul lui Paul Walker, momentul impactului si infernul ce a urmat (video)