Stiri Auto

Accidentul lui Paul Walker: Cati oameni vor mai ramane pasageri tacuti?

Multa lume a fost cutremurata de moartea violenta a actorului din The Fast and The Furious, Paul Walker, care a incetat din viata intro masina Porsche scapata de sub control si care a explodat. Ce se poate invata din aceasta drama?

Paul Walker a fost pasager intr-o masina probabil defecta si in mod cert periculoasa. El a stat fara putere de reactie pe locul pasagerului, in timp ce prietenul sau, Roger Rodas, a apasat vartos pe acceleratie. Walker, un actor indragit de multa lume, a stat linitit si tacut in timp ce masina rula cu mult peste viteza legala, pe o strada pe care ambii si-au gasit sfarsitul.

Atunci vine intrebarea: Cate alte celebritati au fost posibili pasageri tacuti?

Vom vedea mai jos cateva dintre acestea si modul in care si-au gasit sfarsitul sau au fost aproape de drame la volan, in bolizi pe post de sicrie.

Printesa Diana a murit la Paris in timp ce, se spune, Mercedesul in care se afla rula cu viteza fiind urmarit de paparazzi. Masina a lovit un cap de pod la Paris, iar Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Fayed, fiul miliadradului Mohamed Abdel Moneim Fayed, au murit pe loc. Soferul care era baut a scapat cu viata.


Zachary Hartwell, pasagerul vedetei americane de televiziune Ryan Dunn si asistentul acestuia, a murit alaturi de vedeta tv intr-un Porsche care fugea cu aproape 200km/h. Dunn a pierdut controlul, a facut accident, iar masina e explodat. La fel ca in cazul accidentului lui Paul Walker, cei doi au fost arsi si a fost nevoie de amprentele dentare pentru a fi identificati.


Apoi a fost Lindsay Lohan tot intr-un Porsche. A intrat cu botul intr-o remorca pe sosea, iar pasagera ei a mintit ca ea ar fi condus, si nu actrita. S-a demonstrat ca Lindsay a fost de fapt la volan. Accidentul s-ar fi putut termina cu victime.


James Dean a murit intr-un accident similar, intr-un Porsche. Jackson Pollock a murit alaturi de un pasager in timp ce a condus beat cu viteza.


Ideea este ca Paul Walker nu trebuia sa moara. Roger Rodas nu trebuia sa fie identificat dupa plombele puse la varsta de 13 ani. Copiii nu ar fi trebuit sa ramana fara tati, familiile fara fii, iar prietenii plini de tristete si vazuti distrusi in centrul unor imagini prinse in jurul scenei acestui accident oribil.

Paul Walker ar fi putut spune: "Hei, stai mai incet", "Hei, hai sa nu facem asta azi", "Hei, poate masina asta are vreo defectiune mecanica, ar fi bine sa nu o fortam si sa patim ceva". Oricare replica ar fi putut schimba deznodamantul, insa Paul Walker nu a stiut ca atunci cand s-a suit in acel Porsche Carrera GT pentru ultimul sau drum a ramane tacut avea sa fie ultima sa greseala.

Cand suficient va fi suficient? Cand o sa fii tu? Sau eu? Sau cineva din familie sau prieteni sau copii? Cand cineva o sa iasa din tacere si o sa spuna "stop"?



Accidentul lui Paul Walker: Cati oameni vor mai ramane pasageri tacuti?