Stiri Auto

Accidentul lui Paul Walker: Autopsia arata ca starul din "The Fast and The Furious" a murit de la impact, dar si de la flacari

Autoritatile americane au facut public miercuri seara rezultatul autopsiei lui Paul Walker, actorul din "The Fast and The Furious", mort in accidentul auto de pe 30 noiembrie. S-a stabilit ca el a murit din cauza efectelor combinate ale traumei suferite, dar si a leziunilor termale. Cu alte cuvinte, dupa impact inca traia.

Ce inseamna ascest lucru? Inseamna ca Paul nu a murit doar de la impact. El traia dupa accident si a ars in masina Porsche Carrerta GT, care s-a lovit de un stalp si a explodat aproape imediat.

Cel care conducea Porsche-ul, Roger Rodas, a decedat exclusiv din cauza leziunilor traumatice suferite in accident. Arsura nu a fost un factor in ceea ce l-a privit.

Examinatorii au stabilit ca ambele morti au fost incadrate ca unele accidentale. Peste 6 sau 8 saptamani vor fi disponibile si rezultatele toxicologice.

Atat Walker, cat si Rodas, au fost identificati cu ajutorul amprentelor dentare.

Cei doi au murit sambata, in SUA, in Santa Clarita, dupa ce masina Porsche GT a iesit de pe strada si a lovit un stalp, explodand pe loc. Cauza accidentului este inca sub investigatie, luandu-se in calcul viteza excesiva, dar si o posibila defectiune tehnica.

Paul avea 40 de ani, Rodas 38.



Accidentul lui Paul Walker: Autopsia arata ca starul din "The Fast and The Furious" a murit de la impact, dar si de la flacari