Stiri Auto

Accidentul lui Paul Walker: actorul nu a incercat sa iasa, inregistrarea de la 911 si hoti arestati

Politia americana a analizat imaginile video de la accidentul mortal suferit de starul din "The Fast and The Furious", Paul Walker, incercand sa raspunda la intrebarea tuturor: a incercat acesta sau nu sa iasa din Porsche-ul in flacari? De asemenea, alte doua informatii de ultima ora despre aceasta drama care a rapit un idol al cinematografului si al impatimitilor de masini inainte de vreme.

Verdictul Politiei: nu era Paul

In imaginile cu miscarile din interiorul masinii, sesizate pe imaginile video in jurul secundei 20, nu se afla Paul. Aceste imagini au ridicat sute de speculatii despre faptul ca el ar fi incercat sa iasa din masina dupa accident. Insa, bazandu-se pe rezultatele autopsiei si pe imagini, Politia spune ca acest scenariu nu este real.

Paul a ramas intr-o pozitie, dupa accident, care nu ii permitea sa iasa in dreptul geamurilor. Apoi, pe baza traumatismelor suferite Politia spune ca acesta a murit aproape instantaneu dupa impact, iar imaginile video incep la zeci de secunde dupa impact.

Bazandu-se pe filmari, imagini foto dar si probe luate de la fata locului, Politia spune ca ceea ce se vede dupa secunda 20 in interiorul masinii este o bucata de acoperis care ardea.

Apel 911: "Oameni decedati la sosire"

Apelul de urgenta 911 cu convorbirea arata ca pomperii au constatat ca este vorba de "oameni decedati la sosirea echipajului", asa cum se aude. De asemenea, codul pompierilor repetat in dialog  a fost D si N, D de la "decedat" si N de la "Newsworthy" (demn de stiri).

Hoti arestati

Doua  persoane au sustrat bucati din epava Porsche-ului Carrera GT in care a murit Paul Walker in timp ce platforma ducea masina spre sectia de Politie pentru investigatii. Hotii au publicat pe Instagram imaginile si au fost arestati la cateva zile distanta. "O bucata din masina lui Paul Walker, am luat-o in timp ce platforma oprise la semafor", a scris unul dintre ei aratand o portiera de la "masina mortii".



Accidentul lui Paul Walker: actorul nu a incercat sa iasa, inregistrarea de la 911 si hoti arestati