Stiri Auto

A mintit ca ar avea coronavirus sa scape de politistii de la rutiera

Sursă foto: Tanczos Barna Facebook

Tanczos Barna, fostul presedintele al Federatiei Romane de Hochei pe gheata si in prezent senator al UDMR, este personajul principal al acestei intamplari.

Surprins conducand cu viteza de 81 km/h in localitate, Tanczos Barna le-a spus politistilor de la rutiera ca s-ar putea sa fie pozitiv cu coronavirus si din acest motiv se grabea spre izolare.

Barna a scapat de polițiști , dar ulterior s-a constatat ca senatorul nu spusese tocmai adevarul, dovedindu-se ca nici macar nu efectuase pana atunci testul pentru coronavirus.

"Știind că cu o zi înainte un coleg senator a fost declarat pozitiv, l-am avertizat pe domnul agent că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc să fac test.

"I-am spus textual că mă duc la București să fac test de coronavirus. Nu l-am mințit, i-am spus că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc la București să fac testul", a povestit Barna la Digi 24.

Tanczos Barna a fost presedintele Federatiei Romane de Hochei pe gheata in perioada 2008 - septembrie 2013, cand a demisionat.A mintit ca ar avea coronavirus sa scape de politistii de la rutiera