Motorsport

Sophia Florsch, interventie chirurgicala maraton la Macao

Sursă foto: https://twitter.com/TheUrbanNewz

De peste sapte ore pilotul german Sophia Florsch se afla pe masa de operatie in urma accidentului suferit in Marele Premiu de la Macao in Formula 3.

UPDATE: Interventia chirurgicala s-a incheiat cu succes dupa aproape 10 ore. Medicii spun ca tanara competitoare se afla in afara riscului de a ramane paralizata si va putea duce in continuare o viata normala.

Un accident teribil petrecut la o viteza de 276 km/h si din care aceasta a scapat ca prin minune cu viata, dupa cum povestesc martorii oculari.

Pe langa Florsch, care s-a ales cu o fractura la coloana vertebrala, au mai fost raniti in accident un pilot japonez pe nume Sho Tsuboi, doi fotografi si un comisar de cursa, toti fiind internati in spital pentru tratament medical.

Circuitul stradal din Macao are o istorie a tragediilor petrecute in trecut, nu mai putin de trei competitori pierzandu-si in trecut viata pe acesta.

Britanicul Daniel Hegarty a murit in 2017 in cursa de motociclism dupa ce s-a lovit de barierele exterioare, iar in 2012 portughezul Luis Carreira si Phillip Yau din Hong Kong au sfarsit tragic in cele doua zile ale Grand Prix-ului de la Macao.



Sophia Florsch, interventie chirurgicala maraton la Macao