Raliuri

Show spectaculos realizat de un campion la drift în centrul Brașovului

Fostul campion național la drift, Răzvan Frățianu, a fost invitat special la Raliul Brașovului, pentru o demonstrație de măiestrie la volan, reușind să îi încânte pe spectatori cu show-ul său în cadrul Super Specialei Raliului Brașovului, care a avut loc în weekend.

Frățianu este unul dintre cei mai vechi piloți de drift din România, iar în palmaresul său se regăsește un titlu de campion național, cucerit în 2011, dar și două titluri de vicecampion. De anul acesta, pilotul sucevean este și trainer la RoDrift Academy, singura școală de acest gen acreditată în România, a cărei scop este să creeze noi piloți pentru Campionatul Național de Drift, dar și pentru cei care vor să învețe să controleze mai bine mașina atunci când apar situații periculoase în trafic.

Nu mai puțin de 90 de echipaje au fost prezente în weekend la Raliul Brașovului, câștigat de Simone Tempestini. Acesta a fost un record pentru o etapă de raliu, organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Dacă Răzvan Frățianu a fost doar invitat pentru show, în schimb, Ramona Rusu, Queen of Europe la drift, și-a făcut debutul într-o etapă de raliuri, în cadrul Cuepi Dacia.

Campionatul Național de Drift va debuta pe 21-22 aprilie pe circuitul Rabocsing de la Mariapocs cu un eveniment organizat în parteneriat cu omologii din Ungaria.



Show spectaculos realizat de un campion la drift în centrul Brașovului