Raliuri

Dakarul a mai facut o victima. Un motociclist francez si-a pierdut viaTa

Francezul Thomas Bourgin, concurent la motociclism la Dakar-2013, a murit intr-un accident de circulatie in Chile, vineri dimineata, in timp ce se indrepta spre locul de plecare in etapa a saptea, au anuntat organizatorii, citati de AFP.

"Accidentul a avut loc la ora 08.23 la kilometrul 237 din parcursul de legatura. Tanarul de 25 de ani a intrat in coliziune cu o masina a carabinierilor chilieni, care venea din sens invers. Circumstantele exacte ale accidentului fac obiectul unei anchete. Echipele medicale deplasate la fata locului nu au putut decat sa constate decesul", a anuntat ASO, societatea care organizeaza competitie.

Thomas Bourgin, originar din Saint-Etienne, nascut la 23 decembrie 1987, ocupa locul 68 in clasamentul general la prima participare la Dakar.

Alte doua persoane au decedat la raliul Dakar, miercuri, in Peru, in urma unui accident de circulatie in care care a fost implicat un vehicul de asistenta. Persoanele decedate sunt conducatorul si pasagerul unui taxi, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita frontal de vehiculul de asistenti al raliului.

Mediafax



Dakarul a mai facut o victima. Un motociclist francez si-a pierdut viaTa