Raliuri

A murit Ken Block!

Sursă foto: twitter.com/

Fostul pilot de raliuri Ken Block si-a pierdut viata intr-un accident de snowmobil, anunta Reuters.

In varsta de 55 de ani, Ken Block a luat startul in 24 de raliuri in WRC intre 2007 si 2018, adunand 18 puncte. Acesta a adunat si 60 de starturi in Rally America, obtinand 16 victorii si 28 de urcari pe podium.

Pilotul american si-a castigat insa notorietatea prin demonstratiile spectaculoase pe care le posta cu regularitate pe platforma YouTube, acolo unde se bucura de aproape doua milioane de urmaritori.

Cu mare regret confirmam ca Ken Block si-a pierdut viata intr-un accident de snowmobil”, a anuntat echipa acestuia, Hoonigan Racing, intr-un comunicat.

Ken a fost un vizionar, un pioner, o icoana. Si, cel mai important, a fost un tata si un sot. Va fi profund regretat”, se mai arata in comunicatul echipei lui Ken Block.

Accidentul s-a produs intr-un comitat al statului american Utah, cand snowmobilul condus de Block a fost scapat de sub control si s-a prabusit peste pilotul american.

Block a fost declarat decedat chiar la fata locului din cauza ranilor profunde, au precizat surse locale.A murit Ken Block!