Motorsport

Opt piloți vor face un spectacol la prima ediție a Drift Games de la Constanța

Adrenalina pasionaților de sporturi cu motor va atinge cote maxime pe 30 aprilie, în zona Cazino Mamaia și apoi în parcarea Porții 1 din Constanța (zona Cazino), acolo unde opt dintre cei mai spectaculoși piloți de drift din România vor lua parte la Drift Games, un show unic în țara noastră pus în scenă de Romanian Drift Community în parteneriat cu Asociația Litoral Delta Dunării și cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Drift Games va deschide oficial seria evenimentelor organizate de Romanian Drift Community în 2017. După ce a luat locul 3 în prima etapă a Campionatului European, la începutul acestei luni, Călin Ciortan li s-a alăturat lui Cătălin Trifan, Sorin Ene (campion național 2015) Ilarion Grigorici, Radu Moise, Radu Văduva, Gabi Imre (trainer Academia de Drift) și Traian Buse (primul campion la drift din istoria României) pentru Drift Games, un eveniment în care cei 8 piloți profesioniști își vor testa limitele.

"Va fi un spectacol unic. Dacă până acum, spectatorii erau obișnuiți cu inițierile spectaculoase și battle-urile agresive, de data aceasta vom avea ceva în plus. Parcări în derapaj, treceri la limită printre obstacole și multe alte elemente spectaculoase vor arăta nivelul înalt de îndemânare al piloțlor români. Drift Games e un nou concept pe care îl vom lansa cu această ocazie la malul mării”, a declarat Andrei Balica, președinte Romanian Drift Community.

"Drift Games va deschide Mega weekend-ul de 1 Mai pe Litoral. Evenimentul va fi primul din Calendarul MAMAIA Style 2017 și am ales să îl organizăm în urma succesului înregistrat la etapa Mamaia din Campionatul Național de anul trecut, când au avut aproximativ 15.000 de turiști spectatori, ceea ce ne-a convins să continuăm proiectul, Cu siguranță va fi un week-end plin, iar pe lângă Drift Games, vom avea o multe alte evenimente, de la Festivalul Sunwaves, la Festival du Bonheur, deschiderea cluburilor de noapte din Mamaia, marele concert de deschidere de sezon, cu trupele Vunk, Provincialii și Ionuț Galani, show de artificii și lansare de lampioane între Mamaia, Vama Veche și Delta Dunării. Pe lângă, petrecerile și distracția pregătite și pentru turiștii din Vama Veche. Începem în forță, cu motoarele la maxim, LITORAL 2017!”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Drift Games va deschide sezonul 2017 și în driftul românesc, care va continua cu International Grand Prix (6-7 mai, Piața Constituției, București) și prima etapă din Campionatul Național, programată pentru 13-14 mai pe circuitul de la Mariapocs (Ungaria), această ediție fiind organizată în parteneriat cu vecinii de la Vest. Parte din Federația Română de Automobilism, driftul a fost recunoscut oficial ca probă sportivă din 2016, atrăgând mii de fani la fiecare eveniment.



Opt piloți vor face un spectacol la prima ediție a Drift Games de la Constanța