Motociclism

Rossi isi decide viitorul in 2018

Sursă foto: twitter.com

Inaintea cursei finale a sezonului actual, la Valencia, in urma careia il vom cunoaste pe noul campion mondial la MotoGP, legendarul Valentino Rossi a vorbit despre viitorul sau in lumea curselor pe doua roti.

Viitorul? Anul urmator voi vedea daca sunt competitiv dupa cateva curse. Mi-ar place sa continui, vedem ce va fi”, a spus Rossi pentru Sky Sport, post citat de Gazzetta.it

“E un moment important si ma simt destul de bine. Am fost acasa in aceasta saptamana de pauza si starea piciorului s-a imbunatatit considerabil. Merg la Valencia sa fac o cursa buna. Apoi vor urma doua zile de teste, marti si miercuri, si apoi mergem in Malaezia pentru finalul anului”, a mai spus Rossi.

Dovizioso in misiune imposibila

Avand de recuperat 21 de puncte pentru a-i fura in ultima etapa titlul lui Marc Marquez, italianul Andrea Dovizioso are nevoie de un miracol in cursa de pe circuitul Ricardo Tormo.

“E o misiune foarte dificila, dar cand mai exista o speranta cat de mica, trebuie sa crezi si sa incerci. Totul se decide la ultima cursa si exista o tensiune”, crede multiplul campion mondial.

Rossi a iesit din cursa pentru titlul acestui sezon dupa un accident suferit la ghidonul unei motociclete de motocross si de pe urma caruia s-a ales cu o fractura de tibie si peroneu.

In varsta de 38 ani, Rossi are in palmares 9 titluri mondiale dintre care 7 la clasa regina, ultimul obtinuta in 2009 cu Yamana, echipa pentru care concureaza si in prezent.

Rossi a castigat o cursa in acest sezon, Marele Premiu al Olandei de la Assen si a obtinut alte cinci clasari pe podium.



Rossi isi decide viitorul in 2018