Motociclism

Lorenzo ramane la Yamaha pentru inca doi ani

Spaniolul Jorge Lorenzo va pilota în continuare motocicleta de uzina Yamaha dupa ce, marti, a acceptat sa-si prelungeasca întelegerea cu gruparea nipona.

Echipa de uzina Yamaha a confirmat, marti, ca fostul campion mondial Jorge Lorenzo va râmâne sa apare culorile gruparii din Iwata si în urmatorii doi, punându-se astfel capat speculatiilor care îl dadeau pe Jorge la rivala Honda.

”Sunt extrem de fericit ca am semnat cu Yamaha pentru înca doi ani. Au facut eforturi mari sa ma pastreze în echipa de uzina asa ca vreau sa le multumesc tuturor. Fac parte din familia Yamaha din 2008 si imi place sa lucram în continuare împreuna”, a declarat Lorenzo.Lorenzo a obtinut singurul sau titlu mondial la clasa regina alaturi de Yamaha în 2010.

Lorenzo a obtinut singurul sau titlu mondial la clasa regina alaturi de Yamaha în 2010. Performanta

Pilotul spaniol in vârsta de doar 25 de ani face parte din echipa de uzina Yamaha din 2008, iar de atunci si pâna acum a adunat la clasa MotoGP nu mai putin de 72 de starturi, obtinând 20 de victorii, 49 de clasari pe podium si 20 de plecari din pole position.

Lorenzo a câstigat în acest sezon trei din cele cinci curse disputate, la Losail, Le Mans si Barcelona, fiind primul în clasamentul pilotilor cu un avans de 20 de puncte în fata australianului Casey Stoner.



Lorenzo ramane la Yamaha pentru inca doi ani