Formula 1

Vettel vrea sa faca pace cu Hamilton. Britanicul nu vrea sa auda

Sursă foto: twitter.com

Sebastian Vettel si Lewis Hamilton sunt la cutite dupa incidentul aparut in timpul Marelui Premiu din Azerbaidjan.

Pilotul german de la Ferrari a luat atitudine anuntand ca vrea sa discute cu Hamilton pentru a ingropa securea razboiului.

“Nu am o problema cu el si il respect mult pentru ceea ce reprezinta ca pilot. Nu cred ca intentia lui a fost sa-mi provoace o avarie la masina, pentru ca risca sa o strice si pe a lui. Nu este momentul sa vorbim acum, dar o voi face pentru a clarifica lucrurile si a merge mai departe. Poate ca nu sunt suficient de intelept, dar nu sunt un tip complicat. Nu cred ca sunt prea multe lucruri de reglat intre noi”, crede Vettel.

La spusele lui Vettel a raspuns Hamilton care nu se arata interesat de o impacare cu germanul.

“In primul rand, el nu are numarul meu. Eu vreau sa vorbesc doar pe pista, e cel mai important pentru mine. Am auzit ce a spus dupa cursa. Pe mine ma intereseaza sa castig urmatoarele 12 curse. Am nevoie de timp pentru a reflecta la ceea ce s-a intamplat, dar cred ca a fost total lipsit de respect. Nu asa se piloteaza si sper ca pustii care concureaza in F2 si F3 sa nu creada ca aceea este maniera corecta”, a spus Hamilton.Vettel vrea sa faca pace cu Hamilton. Britanicul nu vrea sa auda