Formula 1

Vettel spune adevarul: “Sunt cel mai mare adversar pentru mine”

Sursă foto: twitter.com/sebvettelnews

Sebastian Vettel are de recuperat 30 de puncte in fata lui Lewis Hamilton, liderul clasamentului pilotilor din Formula 1, iar pilotul german de la Ferrari a ajuns la o concluzie vizibila si din avion.

Cu doua abandonuri in acest sezon si mai multe “erori nefortate” comise, Vettel considera ca a pierdut sefia campionatului pe mana lui.

“Cel mai mare adversar al meu sunt chiar eu”, a declarat Vettel inaintea Marelui Premiu din Singapore programat la sfarsitul acestui an.

Vettel conducea detasat in campionat, dar o serie de greseli l-au facut sa piarda teren in fata lui Hamilton.

Prima prostie facuta de Vettel a avut loc la Baku, cand l-a atacat nebuneste pe Valtteri Bottas intr-un viraj la 90 de grade. A urmat abandonul de la Hockenheim cand se afla chiar la conducerea cursei, iar la Monza s-a rasucit pe pista dupa un contact cu Hamilton in primele viraje fiind aruncat la coada plutonului.

Erori care l-au costat pe Vettel puncte importante, insa neamtul de la Ferrari ramane optimist.

“Hamilton este in frunte in acest moment si este omul de batut. Noi avem sansele noastre. Trebuie sa ne uitam in curtea noastra si daca o facem, avem sanse mari sa castigam curse”, crede cvadruplul campion mondial.

Cursa din Singapore va fi live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 15:10.



Vettel spune adevarul: “Sunt cel mai mare adversar pentru mine”