Formula 1

Vesti negre despre Michael Schumacher: "Este in scaunul cu rotile"

Philippe Streiff, fostul pilot francez de Formula 1 ramas paraplegic in anul 1989 dupa un accident in teste, l-a vizitat pe Michael Schumacher si a oferit primele detalii din interiodul casei de la Lausanne in care germanul isi face recuperarea.

Daca pana acum nu se stie ce face Schumacher si in ce situatie se afla, aceste lucruri au fost dezvaluite de Streiff.

"Se afla intr-un scaun cu rotile, ca si mine, si nu poate vorbi", a spus acesta pentru postul de radio Europe 1, citat de Le Parisien. "De aceea, din ce mi s-a parut, incearca sa comunice print intermediul ochilor cu familia."

Faptul ca Schumacher ar putea fi si el la acest moment paraplegic este un amanunt greu de digerat pentru oricine.


Streiff : "Les nouvelles ne sont pas bonnes... by Europe1fr

Michael Schumacher se afla din septembrie 2014 in casa de la Lausanne. El fusese transportat in iunie 2014 intr-un spital din Elvetia, de la unitatea medicala CHU din Grenoble, acolo unde a stat in urma accidentului de schi suferit pe 29 decembrie 2013 din statiunea franceza montana Meribel.

In iunie s-a spus ca Schumi a iesit din coma si ca a inceput un "proces lung" de recuperare, insa familia nu a facut nici un moment publica situatia reala in care se afla germanul.Vesti negre despre Michael Schumacher: "Este in scaunul cu rotile"