Formula 1

Verstappen trimite sageti spre Hamilton: "Sunt si alti piloti care ar fi putut castiga sapte titluri"

Sursă foto: https://twitter.com/Max33Verstappen/

Lupta pentru suprematia din Formula 1 continua si in afara pistei, iar olandezul Max Verstappen a lansat un atac deloc surprinzator la adresa lui Lewis Hamilton.

Britanicul are parte in acest an de o opozitie puternica din partea lui Verstappen in lupta pentru titlul mondial.

Un titlu mondial care se va disputa strans, cel mai probabil pana in ultimele runde ale sezonului.

Hamilton a declarat ca Verstappen are o masina mai rapida decat a lui in acest moment, olandezul oferind un raspuns taios.

"El continua sa spuna ca masina Red Bull e mai rapida decat a lui. As fi fericit sa facem schimb si vom vedea diferenta", a declarat Verstappen pentru crash.net

"Sunt atat de multi piloti buni despre care eu cred ca si ei ar fi putut castiga sapte titluri", a mai spus pilotul olandez cu trimitere la faptul ca Hamilton a beneficiat de cea mai buna masina de pe grila Marelui Circ in ultimii ani.

Max Verstappen a castigat trei din cele sapte curse de pana acum in 2021 si conduce in clasamentul pilotilor, cu un avans de 12 puncte in fata Hamilton.

La finalul acestei saptamani Verstappen si Hamilton se vor duela din nou, de aceasta data pe traseul de casa al celor de la Red Bull, la Spielberg, in Marele Premiu al Styriei.

O cursa care inlocuieste Marele Premiu al Canadei de la Montreal, anulat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei de covid.



Verstappen trimite sageti spre Hamilton: "Sunt si alti piloti care ar fi putut castiga sapte titluri"