Formula 1

Verstappen reactioneaza la criticile aparute dupa cursa braziliana: "E dezgustator si inacceptabil"

Sursă foto: https://twitter.com/D100News/

Max Verstappen, campionul mondial din Formula 1 pentru al doilea an consecutiv, a fost aspru criticat dupa ce a refuzat sa cedeze ordinelor de echipa in cursa de la Sao Paolo.

Verstappen nu s-a supus comenzilor de la boxe prin care ar fi trebuit sa-i cedeze pozitia colegului Sergio Perez, pilot aflat in lupta cu Charles Leclerc pentru pozitia a doua in ierarhia generala.

"Dupa cursa am aratat foarte rau in media, dar ei n-au facut nimic pentru a-mi repara imaginea. Sa fiu pus la pamant de o asemenea maniera e de-a dreptul ridicol si toate lucrurile pe care le-am citit sunt ridicole.

"Au inceput prin a-mi ataca familia, au fost amenintate sora mea, mama, iubita si chiar tatal meu, iar pentru mine toate acestea au mers prea departe, mai ales cand nu stii despre ce e vorba in definitiv. Toate acestea trebuie sa inceteze.

"Daca ai o problema cu mine, foarte bine, dar nu te lua de familia mea pentru ca atunci e inacceptabil", a declarat Verstappen inaintea Grand Prix-ului din Abu Dhabi, ultima cursa a sezonului 2022.



Verstappen reactioneaza la criticile aparute dupa cursa braziliana: "E dezgustator si inacceptabil"