Formula 1

Verstappen pus la zid de propriul tata

Sursă foto: twitter.com

Max Verstappen a comis-o din nou in Marele Premiu al Chinei, unde a primit o penalizare de zece secunde dupa ce l-a acrosat pe germanul Sebastian Vettel in tururile de final ale cursei.

Cu un stil de pilotaj agresiv, de multe ori dincolo de limita regulamentului, tanarul olandez este criticat de propriul tata, fostul pilot de Formula 1 Jos Verstappen.

“A fost o eroare de judecata. In anumite circumstante Max trebuie sa gandeasca mai mult. Nu vreau sa-si schimbe stilul de pilotaj. A depasit doua masini la start si a facut-o perfect. Asta e ceea ce vrem sa vedem cu totii”, a spus Verstappen senior pentru postul olandez Ziggo.

“Nu vrem sa vedem astfel de actiuni. El trebuie sa tina totul sub control, trebuie sa gandeasca”, a adaugat Jos Verstappen.

Max Verstappen abandonase in cursa precedenta din Bahrina din cauza unui acrosaj cu Lewis Hamilton, cei doi avand apoi un schimb acid de replici in media.

Vazut ca un mare talent pentru viitor, pe Verstappen il tradeaza de multe ori tineretea fiind prea putin cerebral pentru o competitie atat de elitista cum este Formula 1.



Verstappen pus la zid de propriul tata