Formula 1

Verstappen il ataca pe Vettel: "E un frustrat. Ar trebui sa mai treaca pe la scoala"

Polemica momentului in Formula 1 ii are protagonisti pe tanarul pilot Max Verstappen si pe germanul Sebastian Vettel, de patru ori campion mondial cu Red Bull, actuala echipa a olandezului.

Disputa celor doi a aparut in ultimele tururi ale Marelui Premiu din Mexic. Presat puternic din spate de Vettel, Verstappen a taiat la un moment dat o sicana si a pus astfel cateva zecimi bune in fata germanului.

Anuntat prin radio chiar de inginerul sau de cursa sa-i cedeze pozitia lui Vettel, Verstappen s-a incapatanat sa ramana in fata pilotului de la Ferrari si in final a primit o penalizare de cinci secunde.

Vettel a cedat nervos varsandu-si nervii pe directorul cursei, Charlie Whiting, caruia i-a adresat cuvinte dintre cele mai grele in limba engleza care nu mai au nevoie de nicio traducere: “Fuck off! Fuck off!”.

Apoi, dupa trecerea liniei de sosire, Vettel s-a dus langa Verstappen si a gesticulat nervos in directia acestuia. Verstappen, iute la manie si el, a raspuns prin alte gesturi.

In cele din urma Vettel a urcat pe podiumul din Mexic, insa locul trei i-a fost luat la masa verde dupa o penalizare de zece secunde.

“Nici nu mai stiu de cate ori a folosit un limbaj vulgar in general. Cred ca ar trebui sa mai treaca pe la scoala sau ceva de genul pentru a invata cum se vorbeste. Voi cauta sa vorbesc cu el, pentru ca este ridicol cum se poarta. Intotdeauna e foarte frustrat, intreg weekend-ul a urlat in radio. In concluzie, cred ca este cel mai frustrat om in acest moment”, a comentat Verstappen.



Verstappen il ataca pe Vettel: "E un frustrat. Ar trebui sa mai treaca pe la scoala"