Formula 1

Trei probleme identificate de Vettel la masina Ferrari

Sursă foto: twitter.com/sebvettelnews

Dupa un inceput entuziasmant de campionat, cu trei pole position-uri in primele patru curse si doua victorii, pentru Ferrari ultimele doua Mari Premii au reprezentat un regres vizibil.

Ratarea podiumului in cursele de la Baku si Barcelona pentru Sebastian Vettel l-au determinat pe pilotul german sa vorbeasca despre problemele pe care le intampina la Ferrari in acest moment.

“Nu am fost suficient de rapizi si suntem mai mult decat orbi daca nu vedem ca nu am avut deloc ritm pe primul set de pneuri”, a spus Vettel.

“In al doilea rand, cred ca am avut probleme cu pneurile intreg weekend-ul. Acestea s-au schimbat, dar s-au schimbat pentru toata lumea, insa in cazul nostru a fost mai rau comparativ cu ceilalti”, a adaugat pilotul german.

“In al treilea rand cred ca a fost un weekend slab in termeni de fiabilitate. Kimi a avut o probleme la motor si a abandonat cursa. Daca nu vedem aceste trei probleme, nu avem nicio scuza”, a completat Vettel.

Germanul a pierdut sefia clasamentului pilotilor dupa cursa din Baku, unde a facut o greseala atacandu-l nebuneste pe Valtteri Bottas in primul viraj, iar dupa Barcelona se vede la 17 puncte in spatele lui Lewis Hamilton (Mercedes).Trei probleme identificate de Vettel la masina Ferrari