Formula 1

Suspansul a luat sfarsit. Lewis Hamilton a aparut la sediul Mercedes

Sursă foto: https://twitter.com/sophwebsterxx

Ramas in cumpana dupa finalul controversat al sezonului 2021, viitorul britanicului Lewis Hamilton in Formula 1 incepe sa capete un nou contur.

Dupa saptamani la randul de incertitudine, timp in care a fost disparut de pe radare, Lewis Hamilton a aparut marti la sediul echipei Mercedes din Marea Britanie, anunta Daily Mail.

Hamilton pune astfel capat speculatiilor cu privire la o posibila retragere din Marele Circ, asa cum s-a vorbit in ultima perioada.

Septuplul campion mondial va lua astfel primul contact cu noul monopost desenat de gruparea germana pentru sezonul 2022.

Un monopost complet nou ca design prin care organizatorii Formulei 1 spera sa dinamizeze competitia incepand cu acest sezon.

Mercedes va miza in 2022 si pe tanarul George Russell, pilot care vine sa-l inlocuiasca pe finlandezul Valtteri Bottas, plecat sa-si continue cariera la Alfa Romeo.

Hamilton publicase recent un clip pe retelele de socializare alergand prin Londra la o ora matinala alaturi de fizioterapeutul personal, Angela Cullen.

Sezonul 2022 din Formula 1 va debuta pe 20 martie in Bahrain pe circuitul Sakhir.

Primele teste din presezon sunt programate la Barcelona in perioada 23-25 februarie.

Intre 10 si 12 martie sunt programate alte teste, deschise publicului si televizate, in Bahrain.



Suspansul a luat sfarsit. Lewis Hamilton a aparut la sediul Mercedes