Formula 1

Surse: Michael Schumacher mai cantareste doar 45 de kilograme

Dupa foarte mult timp apar noi informatii despre starea de sanatate a septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher si vestile nu sunt deloc bune.

Surse apropiate familiei Schumacher au dezvaluit publicatiei britanice Daily Express ca fostul pilot a ajuns sa mai cantareasca doar 45 de kilograme si ca este de nerecunoscut.

Progresul facut de Schumacher in procesul de recuperare este unul foarte lent, iar acesta inca nu este capabil sa vorbeasca sau sa se miste singur.

Mai mult decat atat, fostul pilot nu raspunde bine la niciun stimul din exterior, dar chiar si asa familia inca mai spera la un miracol si nu a renuntat la speranta de a-l vedea pus pe picioare.

Michael Schumacher se afla sub tratatament si supraveghere la resedinta sa din Elvetia, unde sotia sa Corinna a angajat o intreaga echipa medicala transformand casa intr-o veritabila clinica.

Schumacher a suferit un accident la cap in timp ce schia in Alpii francezi langa Meribel pe 29 decembrie 2013. Surse: Michael Schumacher mai cantareste doar 45 de kilograme