Formula 1

Starea lui Michael Schumacher s-a deteriorat. Acesta plange cand aude vocile celor din familie

Dupa multe luni in care nu a mai aparut nicio informatie despre starea medicala a fostului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, o importanta publicatie italiana sustine ca situatia germanului este din ce in ce mai grava.

Starea lui Michael Schumacher s-a inrautatit considerabil in ultimele luni, insa familia septuplului campion mondial ramane in continuare optimista ca in timp acesta isi va putea reveni la o conditie acceptabila de viata, anunta Australian Network News.

O alta sursa mentioneaza ca Schumacher ar reactiona la stimulii externi si ca ar lacrima cand aude vocile sotiei sale Corina si a fiului sau Mick. Potrivit celor de la Corriere della Sera acestea ar fi semne ca Schumacher este constient de ce se intampla in jurul sau si ca lupta in continuare pentru a-si reface sanatatea deteriorata in urma accidentului suferit la schi in decembrie 2013.

Aflat mai multe luni in coma indusa la spitalul din Grenoble, Schumacher a fost ulterior transportat la Lausanne si, mai apoi, cand starea s-a ameliorat a fost mutat la propria resedinta unde are parte de ingrijire medicala specializata 24 de ore din 24.



Starea lui Michael Schumacher s-a deteriorat. Acesta plange cand aude vocile celor din familie