Formula 1

Sotia lui Michael Schumacher rupe tacerea: “Are parte de cea mai buna ingrijire”

Sursă foto: https://twitter.com/granpremiook/

Cu o zi inainte ca marele campion de Formula 1 sa implineasca 50 de ani, sotia acestuia, Corinna, a lansat un comunicat in care vorbeste, printre altele, si despre starea de sanatate a fostului pilot de curse.

“Puteti fi siguri care are parte de cea mai buna ingrijire si facem tot ce e omeneste posibil pentru a-l ajuta. Va rugam sa intelegeti ca urmam dorintele lui Michael si pastram privat acest subiect, sanatatea”, se arata in comunicatul transmis de Corinna Schumacher.

Cu ocazia aniversarii celor 50 de ani ai marelui campion, familia acestuia va lansa un muzeu virtual, in fond o aplicatie, prin intermediul careia fanii din intreaga lume se pot bucura de cele mai importante momente din viata si cariera sportiva a germanului.

In urma cu cinci ani Michael Schumacher suferea un accidenta la schi in Alpii francezi in urma caruia a intrat intr-o coma profunda trecand prin mai multe interventii chirurgicale.

Tratat intr-o prima faza la spitalul din Grenoble, aproape de locul accidentului, Schumacher a fost mai apoi transportat la Lausanne in Elvetia, pentru ca ulterior sa aiba parte de ingrijire medicale de specialitate chiar la resedinta proprie de langa lacul Geneva, unde Corinna a transformat casa intr-un adevarat spital.

Informatiile despre starea reala a lui Schumacher au fost tot mai putine in ultimii ani, existand zvonuri dintre cele mai diverse. De la faptul ca fostul pilot se afla inca in coma si ca raspunde doar la anumiti stimuli exteriori, pana la informatii neverificate dar mai optimiste cum ca acesta ar fi constient si chiar s-ar deplasa singur.



Sotia lui Michael Schumacher rupe tacerea: “Are parte de cea mai buna ingrijire”