Formula 1

Sezonul de Formula 1 s-ar putea intinde pana in ianuarie 2021

Sursă foto: https://twitter.com/MercedesAMGF1

Mattia Binotti, directorul executiv al Scuderiei Ferrari, vorbeste despre un sezon extins al actualului sezon in contextul pandemiei de coronavirus.

Doua curse din calendarul programat pe 2020 au fost deja anulate, Australia si Monaco, iar alte sase curse sunt oficial amanate cu posibilitatea de a fi reprogramate.

Singura certitudine in Formula 1 la ora actuala este ca sezonul 2020 nu va debuta mai devreme de 14 iunie, cand ar trebui sa aiba loc Marele Premiu al Canadei.

In acest context nemaintalnit oficialul de la Ferrari spune ca sezonul despre care nu putem folosi inca sintagma ”actual” s-ar putea intinde pana in ianuarie 2021.

”Oferim toata libertatea din lume Federatiei Internationale de Automobilism in reprogramarea curselor. Avem in vedere numeroase optiuni si putem disputa doua sau trei curse chiar in ianuarie 2021”, a declarat Binotto pentru Sky Sports Italia.

Noua conducere a Marelui Circ a lansat la inceputul saptamanii ideea unui calendar restrans pentru 2020, cu 15-18 curse din totalul de 22 programate initial.



Sezonul de Formula 1 s-ar putea intinde pana in ianuarie 2021