Formula 1

Semne bune? Michael Schumacher mutat de familie din Elvetia la o vila in Mallorca

Sursă foto: https://twitter.com/diariomallorca

Presa spaniola anunta ca Michael Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1, a fost mutat intr-o vila din Mallorca (Insulele Baleare) pentru a continua procesul de recuperare dupa accidentul la cap suferit in urma cu aproape sapte ani.

Vila in care a fost mutat Michael Schumacher i-a apartinut in trecut lui Florentino Perez, actualul presedinte al clubului de fotbal Real Madrid.

Corina Schumacher a cumparat respectiva resedinta in urma cu trei ani de la Perez.

Detaliile despre starea lui Michael Schumacher raman putine, in conditiile unei secretomanii pazite cu sfintenie de familia fostului pilot de F1.

Cu toate acestea, Elisabetta Gregoraci (n.r. - fosta sotie a lui Flavio Briattore) a marturisit ca Schumacher nu poate vorbi cu apropiatii, comunicarea fiind facuta din ochi, anunta cope.es

Gregoraci a mai spus ca doar trei persoane intra in contact cu Michael Schumacher si ca le stie identitatea, fara insa a da vreun nume publicitatii.

Pe modelul din Elvetia, Corina Schumacher a transformat Vila Yasmin, o proprietate aflata pe un domeniu de 15.000 metri patrati, intr-un adevarat spital privat.



Semne bune? Michael Schumacher mutat de familie din Elvetia la o vila in Mallorca