Formula 1

Sebastian Vettel, dezamagit de Formula 1: “Nu e competitia de care m-am indragostit”

Sursă foto: twitter.com/ScuderiaFerrari/

Pilotul german Sebastian Vettel continua sa-si exprime dezamagirea dupa penalizarea primita in timpul Marelui Premiu al Canadei.

Echipierul de la Ferrari spune ca Formula 1 actuala nu mai seamana deloc cu intrecerea care genera spectacol si pasiune prin duelurile roata la roata pe circuit.

“Iubesc cu adevarat cursele vechi, masinile vechi si pilotii vechi. Acum auzi pe comunicarea radio tot felul de ordine intr-o limba oficiala. Ar trebui sa putem spune ceea ce gandim. Sunt total in dezacord cu linia pe care se afla competitia acum. Totul este gresit. Nu este ceea ce ar trebui sa facem in masina”, crede Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel a facut scandal dupa cursa din Canada. Cu greu a ajuns pe podium!

Cvadruplul campion mondial mai considera ca incidentul care i-a atras o penalizare de cinci secunde ar fi trebuit privit ca un simplu incident de cursa si nimic mai mult.

“Pentru mine asta inseamna sa concurezi pe pista si multi oameni, fosti piloti si spectatori, sunt de acord cu mine. Dar in zilele noastre...nu-mi place cum se concureaza. Suntem cu totii un fel de avocati care folosim limbajul oficial. Cred ca este gresit. Acesta nu este sportul de care m-am indragostit privindu-l”, a mai spus Vettel.

Germanul de la Ferrari a trecut primul linia de sosire in Marele Premiu al Canadei, dar in ierarhia oficiala a fost al doilea, dupa ce comisarii de cursa l-au penalizat cu cinci secunde pentru “pilotaj periculos” la revenirea pe trasa ideala dupa ce ratase inscrierea pe o sicana.



Sebastian Vettel, dezamagit de Formula 1: “Nu e competitia de care m-am indragostit”