Formula 1

Schimbare de peisaj in Formula 1. Cinci masuri luate pentru reluarea competitiei

Oficialii din Formula 1 au anuntat cinci masuri care vor fi luate pentru reluarea curselor suspendate pana acum din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeti mai jos cele cinci reguli impuse in Marele Circ pentru disputarea sezonului 2020: 

Testare regulara 

Toti participanti la Marele Circ vor fi testati pentru covid-19 inainte de plecarea spre circuit, participarea fiind conditionata de rezultatul negativ obtinut. 

De asemenea, in timpul evenimentelor vor exista testari regulate efectuate de personal medical privat. 

Portile inchise 

La cursele deja confirmate pentru 2020 nu va fi permis accesul spectatorilor, invitatilor sau partenerilor. In paddock va fi permis doar accesul personalul acreditat. 

Reducerea personalului 

Un numar redus de oameni vor avea permisiunea de a participa la curse, incluzand aici personalul echipelor, al Federatiei Internationale, al celor din aprovizionare si al F1. 

Calatorii izolate 

Toti participantii care vor primi un certificat de testare negativa pentru covid-19 in urma unui test efectuat a priori plecarii spre circuit vor calatori intr-o maniera izolata, folosind zboruri tip charter si transport privat intre diferitele locuri frecventate (circuit, hoteluri, aeroporturi). 

Distantare sociala 

Pe intreaga durata a unui Mare Premiu vor fi instituite masuri de distantare sociala intre participanti.Schimbare de peisaj in Formula 1. Cinci masuri luate pentru reluarea competitiei