Formula 1

Scandal mocnit la Mercedes. Hamilton, suparat pe conducerea echipei

Sursă foto: twitter.com

Lewis Hamilton a fost singurul pilot angrenat in Formula 1 care a lipsit de la evenimentul promotional organizat de FIA pe strazile Londrei inaintea Marelui Premiu al Marii Britanii.

Presa engleza de joi scrie ca relatia dintre Hamilton si directorul principal Toto Wolff este una extrem de rece in aceasta perioada.

Aceasta dupa ce Wolff a dat curs invitatiei de a participa la aniversarea lui Sebastian Vettel. Pilotul de la Ferrari si-a sarbatorit cei 30 ani la resedinta sa din Elvetia imediat dupa controversatul Grand Prix din Azerbaidjan, unde Vettel si Hamilton au fost protagonistii unui incident.

Ne amintim cum Vettel a intrat deliberat in Hamilton drept razbunare pentru o frana pe care britanicul i-a pus-o in fata rivalului sau in lupta pentru titlu.

Daily Mail noteaza ca absenta lui Hamilton de la evenimentul care a avut loc miercuri seara pe strazile Londrei reprezinta un dezastru din punctul de vedere al imaginii triplului campion mondial.

Nu putini au fost cei care au fluierat copios cand numele lui Hamilton a fost mentionat de organizatori.Scandal mocnit la Mercedes. Hamilton, suparat pe conducerea echipei