Formula 1

Rosberg vorbeste despre relatia cu Hamilton. In realitate n-au nicio relatie

Nico Rosberg a intrerupt seria castigatoare a coechipierului sau Lewis Hamilton in Formula 1 si, in pofida faptului ca impart practic acelasi garaj la Mercedes, cei doi piloti nu se bucura de o relatie prea stransa.

"Lewis este unul dintre cei mai buni piloti din istorie. A stabilit un nivel foarte ridicat. Relatia dintre noi va fi intotdeauna dificila. Suntem in aceeasi echipa si concuram unul impotriva celuilalt pentru titlul mondial. Este practic imposibil sa avem o relatie buna", a spus Rosberg, miercuri, intr-o conferinta sustinuta in orasul sau natal Wiesbaden din Germania.

"Obisnuiam sa fim prieteni buni cand eram tineri, asa ca am ramas cu respectul pe care il avem unul fata de altul. Acesta ajuta uneori. Nu stiu cum se simte el in momentul asta, dar stiu cum m-am simtit eu in 2014 si 2015. Pentru mine a fost greu la stomac atunci. In 2015 am pierdut din nou. Ii va lua ceva timp sa proceseze tot ce s-a intamplat", a mai spus Rosberg.

Nico Rosberg a castigat in premiera titlul mondial in Formula 1 pentru un avantaj de doar cinci puncte in fata lui Lewis Hamilton.

Rosberg a devenit doar al treilea german campion mondial in Marele Circ dupa Michael Schumacher si Sebastian Vettel.

Nico Rosberg a cucerit titlul mondial dupa ce tatal sau, Keke Rosberg, a facut acelasi lucru in 1992. Familia Rosberg este doar a doua din istoria competitiei care castiga titlul mondial cu doua generatii diferite dupa familia Hill, Graham (tatal) si Damon (fiul).



Rosberg vorbeste despre relatia cu Hamilton. In realitate n-au nicio relatie