Formula 1

Probleme pentru Max Verstappen înaintea etapei din Arabia Saudită

Sursă foto: https://twitter.com/Max33Verstappen

Campionul mondial Max Verstappen a ratat întâlnirea cu reprezentanții mass-media organizată, joi, la circuitul Jeddah din Arabia Saudită, înaintea etapei secunde a noului sezon de Formula 1.

Pilotul echipei Red Bull Racing a acuzat o problemă stomacală, dar și-a asigurat fanii printr-un mesaj pe Twitter că se simte mai bine și că va reveni vineri la volanul monopostului care i-a adus victoria în cursa din Bahrain.

”Mă simt din nou bine, după ce câteva zile nu am fost tocmai în formă din cauza unui virus la stomac”, a scris Verstappen pe Twitter.

”Din această cauză a trebuit să-mi amân zborul pentru o zi, așa că nu voi fi prezent la circuit mai devreme de vineri”, a mai transmis olandezul în vârstă de 25 de ani.

Verstappen a câștigat în 2022 prima cursă de Formula 1 desfășurată vreodată în Arabia Saudită. Acesta l-a învins la precedenta cursă din Jeddah pe Charles Leclerc pentru puțin peste jumătate de secundă.

A fost începutul unui nou sezon dominat de Verstappen și Red Bull, după ce Ferrari făcuse spectacol în prima cursă din Bahrain.

Verstappen a încheiat anul 2022 cu un nou record de victorii într-un sezon de Formula 1.



Probleme pentru Max Verstappen înaintea etapei din Arabia Saudită