Formula 1

Presa germana sustine ca Schumacher poate sa mearga

O revista germana titreaza pe prima pagina Michael Schumacher poate sa mearga si ca fostul mare campion isi poate misca un brat.

Publicatia Bunte a realizat o coperta pe care a scris langa o fotografie cu Michael Schumacher: "Poate sa mearga din nou".

Cei de la Bunte afirma ca Schumi poate merge cativa pasi cu ajutorul unui asistent si ca isi poate misca putin un brat.

Aceste lucruri vin la aproape doi ani de la accidentul suferit de Michael Schumacher, la schi, in Alpii Francezi, in urma caruia el a intrat in coma si apoi, se spune, a ramas intr-o stare vegetativa.

Zvonurile celor de la Bunte au fost negate de managerul lui Schumi, Sabine Kehm: "Nu este adevarat ca se poate misca. Aceste speculatii sunt iresponsabile. Avand in vedere severitatea leziunilor, respectul pentru viata privata este foarte important pentru Michael".

Publicatia Bunte a sustinut mai departe, chiar si dupa declaratiile lui Kehm, ca dezvaluirile sunt reale si ca nu intentioneaza sa isi retraga editia de la standurile de presa. Ei sustin ca sursa este reala, afirmand ca au citat, sub protectia anonimatului, o persoana aflata in resedinta lui Schumi, in echipa sa de ingrijitori. Acesta a afirmat ca "Michael este foarte slab, dar poate merge cu ajutorul unui terapeut. A reusit sa faca cativa pasi si sa ridice un brat". 

[news-103844]

Viata lui Michael Schumacher a luat o turnura neasteptata pe 29 decembrie 2013, atunci cand a suferit un accident in timp ce schia in statiunea franceza Meribel. El s-a lovit cu capul de o piatra dupa ce a deviat de la traseul normal de schi. A intrat in coma, a ramas in coma indusa aproape sase luni inainte sa fie transferat in Elvetia, acolo unde se zvoneste ca ar fi in stare vegetativa.

[news-103628]



Presa germana sustine ca Schumacher poate sa mearga