Formula 1

Ploaia de la Silverstone a paralizat traficul in zona circuitului

De ambuteiaje si stat bara la bara se plâng si britanicii zilele acestea cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Silverstone. Ca masura de preventie a blocajelor în trafic, organizatorii au facut apel la fanii Marelui Circ sa-si lase masinile cât mai departe de circuit.

Dar problema la ei nu este ca n-ar avea sosele sau ca ar fi prost construite, ci din cauza ploilor masive din ultimele zile zonele special amenajate pentru parcarea autovehiculelor au devenit impracticabile.

Masurile de restrictionare a traficului spre zonele verzi de parcare au fost luate pentru a proteja iarba în vederea cursei de duminica, atunci când sunt asteptate sa ajunga la circuit peste 50.000 de autovehicule.

Calificarile si cursa de la Silverstone vor fi în direct pe Onlinesport.ro

”Îndemnam pe toata lumea care detine un tichet de parcare în zona circuitului sa nu vina sâmbata cu masinile. Pentru ziua calificarilor putem permite doar celor care sunt în interiorul parcului auto sa se miste, oameni care sunt deja campati acolo”, se arata într-un comunicat emis de Richard Phillips, managerul circuitului de la Silverstone.



Ploaia de la Silverstone a paralizat traficul in zona circuitului