Formula 1

Panica in familia Schumacher: fisa medicala a lui Schumi a fost furata

Familia Schumacher a anuntat marti ca fisa medicala a fostului pilot a fost furata din Spitalul Grenoble din Franta. Familia a anuntat ca a aflat ca documentul este oferit contra cost celor mai mari ziare din lume si a avertizat ca orice publicare a acestuia va aduce procese si daune uriase. 

Familia Schumi a depus plangere dupa sustragerea documentelor, iar o ancheta a politiei franceze se afla in desfasurare.

Hotii se pare ca au incercat si incearca sa vanda fisele medicale catre medii de comunicare din Germania, Anglia si Franta, contra unei sume modice de 50.000 de euro. 

"Ii sfatuiesc pe toti sa nu cumva sa le cumpere", a declarat Sabine Kehm, purtatoarea de cuvant a familiei. "Vom folosi toate metodele pentru a ne apara drepturile".

"Nu stim daca documentele oferite la vanzare sunt sau nu reale. Insa, este cert ca o parte a fiselor medicale ale lui Michael Schmacher au fost furate. Informatiile medicale au un grad inalt de confidentialitate si nu pot fi facute publice", a mai spus Kehm.

Nu este clar daca documentele au fost furate fizic, ca hartii, sau cineva a patruns in computerele din Grenoble si a sustras date.

Michael Schumacher a fost mutat saptamana trecuta la Grenoble in Elvetia, dupa ce a fost internat in Franta pe 29 decembrie 2013, dupa un accident la schi.



Panica in familia Schumacher: fisa medicala a lui Schumi a fost furata