Formula 1

Modificare pe grila Formulei 1

Sursă foto: twitter.com/PierreGasly

Marele Premiu de Formula 1 al Malaeziei programat la finalul acestei saptamani pe circuitul Sepang de langa Kuala Lumpur va aduce o modificare pe grila pilotilor.

Echipa Toro Rosso a anuntat, miercuri seara, inlocuirea rusului Daniil Kvyat cu francezul Pierre Gasly.

In varsta de 21 ani, Gasly este unul dintre cei mai talentati tineri piloti si care s-a remarcat in 2016 prin castigarea seriei suport GP2, devenita din acest an Formula 2.

“Este o mare oportunitate pentru mine si ma simt pregatit. Voi face tot ce tine de mine pentru a obtine rezultate bune in aceste curse”, a spus Gasly, pilotul de rezerve al celor de la Red Bull in acest an.

Kvyat, retrogradat de la echipa mare Red Bull la Toro Rosso sezonul trecut nu si-a mai regasit forma, obtinand doar patru puncte in primele 14 curse ale actualului campionat.

In conditiile in care spaniolul Carlos Sainz jr. a fost deja anuntat la Renault pentru 2018, pentru al doilea volan la Toro Rosso sezonul urmator este vehiculat numele japonezului Nobuharu Matsushita, un pilot promovat de Honda, motoristul care va propulsa monoposturile Toro Rosso anul urmator.



Modificare pe grila Formulei 1