Formula 1

Mick Schumacher, impresionat de prima experienta in Formula 1

Sursă foto: https://twitter.com/Autonieuws_NL/

Fiul lui Michael Schumacher a testat, marti, in premiera, un monopost de Formula 1 si a obtinut al doilea timp pe circuitul din Bahrain.

Mick Schumacher a urcat la volanul monopostului Ferrari si a acoperit un total de 56 de turiri, fiind depasit cu 597 de miimi in ierarhia timpilor de Max Verstappen de la Red Bull Honda.

Timpul lui Schumacher junior a fost insa cu 2.1 secunde mai slab decat performanta de pole position a monegascului Charles Leclerc, cel care obtinea sambata cel mai bun timp in calificarile Marelui Premiu al Bahrainului.

Schumacher a ramas impresionat de prima experienta la volanul unui monopost din Marele Circ, declarand ca masina este "incredibila pentru puterea pe care o dezvolta si modul usor in care se piloteaza".

"Mi-a parut ca poti frana din ce in ce mai tarziu si masina totusi se va inscrie pe viraj", a remarcat Schumacher entuziasmat.

Mick Schumacher va testa, miercuri, si monopostul echipei Alfa Romeo propulsat tot de Ferrari.

Alaturi de Mick Schumacher a fost prezenta la circuit si mama acestuia, Corinna (foto sus).

Fiul lui Michael Schumacher concureaza in acest sezon in Formula 2, anticamera Marelui Circ.Mick Schumacher, impresionat de prima experienta in Formula 1