Formula 1

Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii sunt rezervati

Sursă foto: https://twitter.com/DANIELEALO14/status/1270497662081675266

Septuplul campion mondial de Formula 1 va ajunge din nou pe masa de operatie in cadrul procesului de recuperare dupa accidentul suferit la schi.

In varsta de 51 ani, Michael Schumacher continua tratamentul cu celule stem, anunta Marca.com, care citeaza revista italiana Contro Copertina.

Operatia va fi efectuata de Philippe Menasche, un cardiolog eminent recunoscut in comunitatea medicala pentru rezultatele obtinute in urma acestui tip de interventie.

"Scopul este de a regenera sistemul nervos central al lui Michael", a declarat doctorul Menasche.

In alta ordine de idei, medicul Nicola Acciari, neurochirurg la un spital din Bologna, a avertizat ca Michael Schumacher sufera de atropie musculara si osteoporoza.

"In ultimii 20 de ani stiinta a progresat enorm in domeniul tratamentului cu celule stem, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca stim inca putine lucruri despre creierul uman. Astfel, nu putem anticipa care vor fi rezultatele tratamentului", a spus dr.Acciari.

Michael Schumacher a fost vizitat recent de Felipe Massa, fostul pilotul al echipei Ferrari, care a lasat de inteles ca situatia marelui campion nu este una tocmai buna.

"Stiu cum este, am informatii", a spus Massa.

"Familia nu-si doreste sa divulge nicio informatie si atunci cine sunt eu sa o fac?", a mai declarat fostul pilot brazilian.



Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii sunt rezervati