Formula 1

Michael Schumacher intentiona sa se retraga din viata publica

Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al familiei Schumacher, a declarat ca a avut o discutie cu septuplul campion mondial de Formula 1 inaintea accidentului pe care acesta l-a suferit la schi in 2013 si ca acesta intentiona sa iasa din viata publica.

"Odata, intr-o discutie indelungata, Michael mi-a spus: 'Nu trebuie sa ma mai suni la anul. Dispar'. Cred ca era visul lui secret de a fi capabil sa dispara intr-o buna zi. De aceea, am acum grija de dorinta lui si nu las lucruri sa apara in presa”, a declarat Khem intr-o conferinta de presa sustinuta in Elvetia.

Michael Schumacher s-a accidentat grav la cap pe 29 decembrie 2013 in timp ce schia in Alpii francezi in apropiere de statiunea Meribel.

Transportat la spitalul din Grenoble, fostul pilot de Formula 1 a fost supus mai multor interventii chirurgicale ramanand in coma indusa mai multe luni.

Ulterior Schumacher a fost transportat sub supraveghere medicala la Lausanne, iar mai apoi a continuat procesul de recuperare la resedinta sa de langa lacul Geneva unde sotia Corinna a amenajat un adevarat centru medical privat.



Michael Schumacher intentiona sa se retraga din viata publica