Formula 1

Mesajul lui Fernando Alonso pentru fani dupa accidentul de la Barcelona (video)

Pilotul Fernando Alonso se recupereaza acasa la Oviedo dupa accidentul suferit in primele teste de la Barcelona, iar echipierul de la McLaren-Honda a tinut sa-si linisteasca fanii cu privire la starea sa de sanatate.

“Dupa cum puteti vedea, sunt deplin sanatos. As vrea sa fiu la testele din aceasta saptamana de la Barcelona, dar la recomandarea medicilor trebuie sa mai astept putin, cateva zile”, a spus Alonso intr-un mesaj video publicat pe YouTube.

Pilotul spaniol de doua ori campion mondial in Formula 1 a mai spus ca se va odihni, iar saptamana viitoare va reveni cu noi amanunte despre situatia sa medicala.

Alonso s-a ciocnit violent de unul dintre peretii exteriori ai traseului de la Montmelo si pentru cateva moment si-a pierdut cunostinta, asa cum a confirmat Ron Dennis, boss-ul echipei McLaren-Honda.

Transportat cu elicopterul la spital, Alonso a ramas internat sub atenta supravegher a medicilor timp de trei zile si trei nopti, fiind externat in cursul zilei de miercuri, cand a luat drumul resedintei sale din Oviedo.

Marele semn de intrebare existent in prezent este daca Alonso va fi apt sa participe la prima cursa a sezonului, pe 15 martie, la Melbourne in Australia.Mesajul lui Fernando Alonso pentru fani dupa accidentul de la Barcelona (video)