Formula 1

Mercedes, Ferrari si Red Bull au prezentat noile monoposturi de Formula 1

Sursă foto: https://twitter.com/MercedesAMGF1/

Primele trei echipe din campionat au scos la lumina monoposturile care vor concura pentru gloria sezonului 2020.

Mercedes si-a prezentat noul monopost intr-o ceremonie care a avut loc la Londra si unde campionul mondial, asa cum era de asteptat a avut misiunea de a dezveli noul monopost.

Echipa germana continua traditia cromatica bazata pe argintiu si verde, la care din acest an se adauga putin rosu datorita noului parteneriat semnat cu INEOS.

Alaturi de Hamilton in 2020 va concura in continuare si finlandezul Valtteri Bottas.

Desi rezultatele ultimilor ani au fost sub asteptari, Ferrari si-a prezentat cu mult fast noul monopost denumit SF 1000.

De ce 1000? Pentru ca noua masina a Scuderiei va concuraa in Marele Premiu cu numarul 1000 din istorie. Pana acum Ferrari a luat startul in 990 de Grand Prix-uri.

Ceremonia lansarii noului monopost a avut la Teatrul Romolo Valli din Reggio Emilia la aproximativ 30 km distanta de Maranello, sediul Ferrari.

Charles Leclerc si Sebastian Vettel vor concursa in 2020 pentru Ferrari cu misiunea declarata de a detrona Mercedes din fruntea ierarhiei.

Spre deosebire de rivalele din campionat, cei de la Red Bull au preferat sa-si prezinte noul monopost printr-o postare online.

La sapte ani de la ultimul titlu, echipa miliardarului austriac Dieter Mateschitz spera sa revina in frunte propulsati de Honda.

Max Verstappen este pilotul principal de la Red Bull, secondat de thailandezul Alexander Albon in pozitia de locotenent.

Red Bull a incheiat pe trei in ierarhia constructorilor ultimilor trei ani.Mercedes, Ferrari si Red Bull au prezentat noile monoposturi de Formula 1