Formula 1

McLaren, noua portocala mecanica din Formula 1

Sursă foto: twitter.com/McLarenF1

Echipa McLaren a lansat, vineri, monopostul MCL32 pentru sezonul 2017 si care va fi in continuare propulsat de motoristul japonez Honda.

Fernando Alonso si Stoffel Vandoorne, inlocuitorul lui Jenson Button, vor pilota pentru McLaren in noul sezon.

Ca element de noutate, pe langa schimbarile aduse monoposturilor de Formula 1 in 2017, McLaren schimba complet culoarea pentru acest sezon si propune o combinatie de portocaliu cu negru.

“Cred ca este o frumoasa piesa de arta. Am avut de ales intre o varietate de optiuni insa pana la urma fanii au avut ultimul cuvant. Au vrut ceva portocaliu pe aceasta masina”, a explicat noul director executiv al echipei, Zak Brown.

Acesta l-a inlocuit in functia de conducere a McLaren pe Ron Dennis, omul care nu a mai reusit sa faca din echipa britanica una de succes in ultimii ani.

McLaren va colabora pentru al treilea an cu Honda, iar progresul este unul vizibil. In primul an echipa a incheiat pe un dezamgitor loc noua la general, pentru ca in 2016 sa urce pe sase.

Considerata a avea unul dintre cele mai performante sasiuri de pe grila, McLaren este asteptata sa progreseze in 2017 spre varful ierarhiei, iar pentru aceasta Honda trebuie sa ofere un propulsor fiabil si puternic.



McLaren, noua portocala mecanica din Formula 1