Formula 1

Managerul lui Schumi isi spune din nou poezia

Managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a iesit miercuri seara in presa germana, alertata de valva pe care au facut-o randurile scrise de fostul medic din Formula 1, Gary Hartstein. Ca si pana acum in cele aproape trei luni de zile de la accidentul lui Schumi, Kehm nu a spus nimic concret.

Sunt 88 de zile de cand multiplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher (45 de ani),  se afla in coma. Managerul sau, Sabine Kehm crede cu tarie in recuperarea lui, fara sa dea insa detalii despre ce e nou.

Kehm a spus pentru Bild: "Suntem si ramanem increzatori ca Michael se va trezi. Noi luptam pentru el impreuna cu echipa de medici in care avem incredere".

In aceeasi zi, fostul medic sef din F1, Gary Hartstein, ajunsese cu un articol scris pe blogul sau sa faca turul presei mondiale. Hartstein a scris negru pe alb ca detine din surse sigure informatii conform carora Michael Schumacher a fost abordat medical gresit la inceputul terapeiei, la Grenoble, si ca medicii de acolo au tras de timp oprind un transfer ce ar trebui sa fi avut loc doar pentru a-si acoperi erorile. 

[news-105706]



Managerul lui Schumi isi spune din nou poezia