Formula 1

Mama lui Jules Bianchi nu are curaj sa vorbeasca despre vinovati

Mama lui Jules Bianchi a rupt pentru prima oara tacerea si a dat de inteles ca familiei i se spune sa taca, sa nu dea detalii despre accidentul ingrozitor al fiului ei.

Christine Bianchi se afla alaturi de familie la Spitalul Mie din Japonia. Ea a acordat un interviu postului francez de televiziune RTL.

Ea a spus ca fiul lor este in continuare in stare de inconstienta. "Jules este foarte bine tratat. Spitalul este perfect, doctorii sunt excelenti, au respect si blandete".

In afara de aceste cuvinte, reporterul RTL a adaugat ca mama lui Jules nu vrea sa mai vorbeasca. Sau, "mai degraba", a spus jurnalistul "nu poate sa vorbeasca".

Doamna Bianchi a explicat: "Nu pot spune nimic in plus. In toate declaratiile observ ca omenii implicati isi micsoreaza raspunderea". Reporterul la intrebat-o direct daca familia este fortata sa mentina tacerea. "Formula 1", a raspuns femeia, "este o afacere. O mare afacere".

Bianchi reporter

Canal + a publicat online un reportj facut de Binchi la Monza. Imaginile sunt mai jos.Mama lui Jules Bianchi nu are curaj sa vorbeasca despre vinovati