Formula 1

Asa am trait Formula 1 Marele Premiu al Ungariei

Onlinesport.ro a transmis duminica, live text de la ora 15:00, cursa de Formula 1 de la Formula 1 de la Hungaroring.

Ordinea in cursa: Vettel, Raikkonen, Hamilton, Bottas, Verstappen, Alonso, Sainz, Perez, Ocon, Vandoorne

FINAL. Vettel castiga in Ungaria si consolideaza primul loc in ierarhia generala inaintea pauzei de vara. Raikkonen si Bottas completeaza podiumul. Pana la urma cei de la Mercedes s-au tinut de cuvant si l-au adus pe Bottas inapoi in fata lui Hamilton. Alonso corecteaza recordul in cursa si termina pe un fabulos loc sase.

69/70 La intrarea in ultimele doua tururi Vettel conduce cu 1.2 secunde in fata lui Raikkonen, care la randul sau are 1.8 secunde in fata lui Hamilton.

60/70 Hamilton forteaza in tentativa de a-l depasi pe Raikkonen si rateaza trasa ideala intr-un viraj de dreapta. 

55/70 Raikkonen poate folosi DRS-ul asupra lui Vettel, iar Hamilton poate face acelasi lucru asupra lui Raikkonen. Batalie super pasionanta pentru victorie aici la Hungaroring.

54/70 Pillotii Ferrari ajung din urma trei monoposturi intarziate cu un tur.  Urmatoarele tururi devin astfel critice pentru stabilirea configuratiei podiumului.

52/70 Primii trei clasati in mai putin de 2.5 secunde. Finalul se va juca foarte strans, suspansul fiind maxim in aceste momente.

49/70 Bottas este anuntat prin radio ca Hamilton ii va ceda pozitia inapoi daca nu-l va putea depasi pe Raikkonen.

46/70 Decizie importanta la Mercedes. Bottas il lasa pe Hamilton sa treaca fara lupta si britanicul ajunge in pozitia a 3-a cu cele doua monoposturi Ferrari in fata sa.

43/70 Toate cele trei monoposturi aflate in spatele liderului Vettel sunt cu cel putin trei zecimi mai rapide decat pilotul aflat la conducere.

35/70 Verstappen, pilot care inca n-a oprit la boxe, ramane lider dupa intrarea lui Vettel la boxe. Zece secunde intre cei doi.

34/70 Oprire si pentru Raikkonen. Acesta pune un set de softuri proaspete.

32/70 Ordinea intre cei doi piloti de la Mercedes este restabilita dupa pit stopul lui Hamilton. Britanicul revine pe cinci.

31/70 Bottas intra primul la boxe din grupul de frunte si revine in spatele lui Hamilton.

29/70 Vettel acuza probleme la directie si pierde teren in fata lui Raikkonen. Pilotii de la Mercedes se apropie la randul lor de rivalii de la Ferrari.

6/70 Masina de siguranta se retrage si cursa este reluata la intensitate maxima.

1/70 Safety Car pe circuit dupa abandonul lui Ricciardo. Acesta a fost lovit de colegul sau, Verstappen, si ramane blocat pe circuit intr-o zona periculoasa.

1/70 Vettel ramane la conducere urmat de Raikkonen, Verstappen, Bottas si Hamilton.

START in Marele Premiu al Ungariei.



Asa am trait Formula 1 Marele Premiu al Ungariei